Over ons

Hi, wij zijn Menthe

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden, wij vertellen graag wat over ons zelf.
Wij zijn Nina van Eijk en Sterre Willemsen, en samen zijn wij gestart met het merk Menthe. Op onze site Menthe verkopen we sieraden van roestvrij staal. Onze grootste passie heeft namelijk altijd al bij sieraden gelegen, en daar wilden we graag wat mee doen.

In de corona lockdown hadden we veel tijd, en om deze reden zijn wij begonnen als jonge ondernemers met onze eigen webshop. Na lange tijd hard werken zijn wij eindelijk live!

Het allerleukste vinden wij dat we zo veel leren van het onderhouden van een website. We leren namelijk fotograferen, het maken van een website, het maken van reclame en we leren ook veel financiële zaken.

Wij hebben met ons bedrijf nog veel dromen die we waar willen maken. Daarom proberen wij altijd te groeien en te blijven ontwikkelen. Een van onze dromen is het ontwikkelen van een luxe hand gemaakte collectie, en daar zijn wij ook al volop mee bezig.

Op onze website bieden wij de mooiste sieraden aan, voor jezelf of als cadeautje voor een ander. We hopen je te kunnen laten schitteren.

Bisous, Sterre en Nina ook wel Menthe

 

KvKnr. 82250022 (Menthe Jewel V.O.F.)